Qui som?

Caminem junts en la diversitat som un col·lectiu eclesial format per persones i comunitats que promovem una pastoral multicultural, oberta i integradora, que respongui a la diversitat d'origens, tradicions i cultures dels cristians i cristianes que avui formem l'Església a Catalunya.

Volem que la pastoral amb els nouvinguts o immigrants no sigui una pastoral específica o segregada, sinó una pastoral transversal que abasti tots els àmbits de la vida de l'Església. Per això en el nostre col·lectiu hi participen persones nouvingudes i també autòctones, i vetllem per arrelar sobretot a la xarxa de parròquies i arxiprestats.

Hem nascut a Barcelona i estem vinculats a la Pastoral Social diocesana, però tenim vocació de treballar plegats amb les diverses Esglésies a Catalunya de cara a redefinir la nostra identitat col·lectiva, respectuosa amb la tradició, cultura i història pròpies, i a l'hora acollidora de la multiculturalitat de la nostra societat.
..............................................................................

La nostra organització és la següent:
  • Trobades Diocesanes (o Interdiocesanes): reunions de caràcter formatiu, solidari, litúrgic o lúdic obertes a tothom. Se solen fer amb una periodicitat trimestral.
  • Grup de Coordinació: reunions de representants territorials i de comunitats en les que es proposen objectius i mitjans, es preparen les Trobades Diocesanes i s'avalua el treball que es va fent.
  • Equip de Pastoral amb els Migrants: reunions que es fan al si de la Delegació de Pastoral Social formades pel Delegat, representants de la pastoral parroquial i d'entitats d'Església i experts en la gestió multicultural. La seva funció es fer el seguiment permanent de tots els temes que es refereixen als migrants dins la pastoral diocesana.
..............................................................................

Si esteu interessats en participar-hi o voleu més informació, contacteu amb nosaltres a través dels canals que ofereix aquest lloc web. Hi sereu benvinguts!

Caminem junts en la diversitat
Delegació de Pastoral Social
Sant Pau, 101 - 08001 Barcelona
+34 933176397
www.caminemjunts.com